Er du lei av de brune terracotta-flisene?

 Foto: Elisabeth S. Wildner 

Se hvordan Elisabeth forvandlet den utdaterte gangen med noen strøk maling!

“Bye-bye terracotta… Ut med hvit og inn med litt farger”, skriver Elisabeth S. Wildner i sitt innlegg i vår store Facebook-gruppe “Vi som elsker DIY-prosjekter og smarte tips”.

Bli medlem i gruppen du også, og del dine kreative prosjekter med oss!

Gangen i huset til Elisabeth skrek etter fornyelse, og det var da hun tok fatt på malekosten. Både vegger og de velkjente terracotta-flisene fikk seg en omgang med friske farger.

Terracotta-fliser ble svært populært i de norske hjem på 80-tallet. Mange ønsket seg den spanke feriefølelsen i eget hjem og innen 90-tallet var omme kunne du finne disse flisene i mange norske hjem. Flisene ble svært populære både til kjøkken, vinterhager og som gulv i gang. Terracotta-fliser er gjerne av høy kvalitet og det kan være lurt å ta vare på de. Da kan det være godt å vite at du enkelt kan gjøre de litt mer moderne med noen strøk maling!

“En ellers lite anvendelig gang ble mye bedre. Gjestebadet ble også litt hyggeligere. To-komponent epoxy gulvmaling ble malt på gulvet”, forteller Elisabeth.

To-komponent epoxy gulvmaling kan også brukes på gulv med varmekabler. Veggene ble malt med fargene mosegrønn og grønn vanilje.

Gangen ble feiende flott, syns vi!

 Foto: Elisabeth S. Wildner  

 Foto: Elisabeth S. Wildner  

Les også: Tre smarte tips du burde lese FØR du maler taket!

Se flere etter-bilder på neste side! ->

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)