Etter den utrolige makeoveren trodde folk hun var 42 år. Men det er langt fra fasiten!

 Foto: rumble / makeover guy

Se det utrolige resultatet her!

Fantastiske Christopher Hopkins, bedre kjent som Makeover Guy,  lever og ånder for å gi kvinner over 40 år en forvandling. Men denne gangen kan vi nesten ikke tro det vi ser!

Mary Johnson fløy inn fra Fargo, i North Dakota, for et besøk på Makeover Guy’s salong i Minneapolis. Forståelig nok var hun litt engstelig, men virkelig klar for en “makeover”. Maria er som oss, stor fan av Christophers arbeid, og hadde sett flere av hans videoer av andre kvinners forvandlinger på internett.

Hun visste at hun ville være med på noe stort. Spørsmålet var hvor stort. Hun visste at hun ikke ville ha blått eller lilla hår, selv om vi trygt kan si at akkurat det er i vinden om dagen. Det var viktig for henne var å fortsette å være presentabel i sitt arbeid – spesielt da hun jobber i retten.

Les også: Se bestemorens utrolige forvandling!

Så, hva har Makerover Guy tenkte å tilby Mary? Han tar en lang titt på Mary før han bestemmer seg på hva han skal gjøre. Mary er enkelt kledd og går for det meste uten sminke, som voksne kvinner flest. Hun har med alderen fått grått hår med noe hvitt i, og det er knapt en krøll i sikte. Legg også merke til de vakre fregnene.

Men så skjer det! Det er nesten som Christopher veiver en tryllestav over kvinnen i stolen…

Hun ser fantastisk ut!

Hun ser så ung ut som en annen gjest i salongen gjetter at alderen til Mary er knappe 42 år, som er langt fra sannheten. Ikke gå glipp av Mary sin fantastiske reaksjon, det er virkelig til å smile av. Mary sin ektemann ble nesten litt forvirret der for et sekund…

Se Mary sin virkelige alder og det fantastiske resultatet i videoen på neste side! 

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!