Da jeg var sulten etter å lese flere spennende GJØR DET SELV-saker kom jeg over denne!

– Annonse –

Hold deg oppdatert på nyheter og les spennende artikler om interessene dine; enten det er DIY, interiør, reise, mote, dyr eller mat og drikke – i én og samme feed.

Appen Feedo gjør det mulig for deg å plukke ut innhold fra norske og utenlandske aviser og nettsteder, som du vil holde deg oppdatert på. Ved å velge og vrake innen en rekke temaer og kilder kan du skreddersy din egen kreative nyhetsopplevelse. For meg var denne appen en herlig oppdagelse!

– Feedo gir deg nyheter på din måte. Det er brukeren selv, altså du, som er sjefen, og det gjør Feedo til en kreativ app som passer for alle, sier prosjektleder i Feedo Sissel Eng.

Eng jobber i ABC Startsiden som i april lanserte Feedo, en nyhetsapp for iPhone og Android-telefoner.

Som i dating-appen Tinder kan du kaste ut det du ikke er interessert i ved å dra artikler mot venstre. Sveiper du derimot en artikkel til høyre, gir du beskjed om at dette er et tema du kunne tenke deg mer av. Så enkelt at selv jeg kan bruke den på en effektiv måte.

Du kan f. eks velge å se flere artikler som omhandler “Gjør det selv”..

Mer Diy

Og sveipe bort de kategoriene som ikke interesserer deg.

Mindre Motor

Det du er opptatt av i én feed

– Nyheter i Feedo er ikke bare sport, økonomi, kjendissladder og ulykker langs E6. Det er det som publiseres, om det du gjerne vil få med deg, forteller Sissel Eng.

I Feedo kan du finne oppskrifter til hverdags og fest, inspirasjon til neste ferie og få gode treningstips. Du kan holde deg oppdatert på de siste trendene innen mote og interiør og la deg underholde av morsomheter fra det store internettet. Det er opp til deg!

En vanlig tilbakemelding fra de som har lastet ned appen, er at de oppdager spennende kilder de ikke kjente til fra før, innen temaer de er interessert i.

– Feedo har etter hvert fått veldig mange gode kilder, både aviser og magasiner. Vi har lagt vekt på norske kilder, men har også plukket ut gode utenlandske kilder for å tilby et større utvalg og ikke minst et bredere perspektiv. Dette er et kontinuerlig arbeid, vi legger til nye kilder og evaluerer hele tiden.

Eng kan fortelle at det på sikt også skal bli mulig å legge til egne kilder i Feedo. Slik blir det også rom for de aller smaleste interessene.

Elsket av Apple, anbefalt av Tek.no

Kort tid etter at iPhone-versjonen av Feedo kom i App Store, ble den løftet frem av Apple under overskriften «new apps we love».

I tillegg har det norske nettstedet Tek.no anbefalt Feedo-appen på det varmeste for sine lesere.

«En egen feedback-knapp og en knapp der du kan gå til lagrede saker, kompletterer opplevelsen av en gjennomtenkt og god app», skrev journalisten.

Feedo Lagrede Saker

Alltid noe nytt

Smarttelefon FeedoSer du noe spennende du ikke har tid til å lese nå, kan og bør du lagre det, så du kan finne det frem igjen senere. For neste gang du kommer inn i Feedo vil det du allerede har sett være byttet ut med nytt innhold.

– Mange av oss har fått for vane å sjekke favorittnettstedene mange ganger om dagen, ofte bare for å oppleve at det ikke har skjedd noe interessant siden sist vi var inne. Med det store utvalget kilder tilgjengelig i Feedo, vil du oppleve at det alltid er noe nytt å lese. Hver gang du trykker oppdater, fylles feeden med nytt innhold.

Det er første versjon av Feedo som er tilgjengelig i App Store og Google Play nå.
Sissel Eng kan fortelle at ny funksjonalitet er like rundt hjørnet, og at det er mange ideer på blokka. Noen av ideene til videreutvikling kommer fra brukere, som har fortalt hva de kunne ønske seg gjennom chatte-funksjonen i appen.

– Den lange ønskelisten fra brukerne våre er fantastisk å kunne ta med seg når vi jobber videre med appen. Det er viktig for oss at det vi lager er i tråd med det brukerne trenger, sier prosjektleder for Feedo Sissel Eng.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)