Feiende flott på lavbudsjett: Se så fint hobbyrom Vanja stablet på beina!

Collage Jensen680x380Foto: Vanja Jensen

Tekst: Linda Sofie Ramnæs Bjørkli

Vi setter stor pris på et godt stykke oppussing, litt real oppgradering av gamle gjenstander eller rom. Og vi liker det enda mer når det ikke koster flesk. Dette var et viktig poeng for Vanja Jensen, ett av over 55 000 medlemmer i Facebook-gruppen vår Vi som elsker DIY-Prosjekter og Smarte Tips. Hun delte nå nylig bilder av det nye hobbyrommet sitt med oss, et rom som i utgangspunktet stod tomt.  Vi liker det fordi det viser at det ikke er noen automatikk i at oppussing blakker deg, i tillegg til at det er flere av oss som gjerne skulle hatt et slikt rom selv, men ikke vet hvordan det kan se ut.

Slik så det ut før: 

For Bilde680x380Foto: Vanja Jensen / Privat

Dette rommet har kanskje en gang vært et vaskerom, men det var ikke innredet da Vanja startet oppussingen, og det fremsto i beste fall som et rom med muligheter! Varmtvannstanken ble, etter nøye vurdering, ikke gjemt vekk, siden det hadde gått på bekostning av plassen. 

Forbilde 2Foto: Vanja Jensen / Privat

Vanja brukte et par hundre kroner på maling til murveggene og litt tapet til den siste veggen. Litt treverk ble til hyller og for å bygge inn badekaret.

Badekar680x383Foto: Vanja Jensen / Privat

Legg også merke til den snedige løsningen hun har på oppbevaring av malingtuber.

Ferdig Maling Henger680x900Foto: Vanja Jensen / Privat

Dette er kroken sin, det.

Ferdig Med Bilder680x383Foto: Vanja Jensen / Privat

Se på dette badekaret, da, dere. I et hobbyrom blir det fort behov for å vaske og skylle opp, og når det mangler utslagsvask, gjør badekaret susen. Vi kan heller ikke se bort fra at det må være fint å ta seg et lite bad i hyggelige omgivelser!

Ferdig Badekarbord680Foto: Vanja Jensen / Privat

Og når det ikke er i bruk, fungerer badekaret som bord.

Ferdig Flere Malerier BadekarFoto: Vanja Jensen / Privat

Dette er et eksempel på hvor flott det kan gjøres, og et lavt budsjett er ingen hindring! Tusen takk til Vanja Jensen for inspirasjon og bilder!

For flere spenstige eksempler på oppussing – og mye annet: Bli en del av vår store Facebook-familie, enten du lager selv eller koser deg med andres bilder. Vi er mange, men har plass til deg og. Vi ønsker deg varmt velkommen!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)