Du vil ikke gå glipp av det Linn Iren gjorde med den gamle skjenken. Fantastisk resultat!

Foto: Linn Iren Nordli / Privat

Løsningen ble denne skjenken som skulle gis bort. Som maler har Linn Iren stort sett rester av maling tilgjengelig, så etter noen timers arbeid pluss nye håndtak, hadde hun en flunkende “ny” tv-benk.

Dette tipset ble delt i vår Facebook-gruppe Vi som elsker DIY-Prosjekter og Smarte Tips og fikk raskt folk til å trykke på “liker”-knappen og overøse Linn Irens arbeid med godord.

Skjenken ble først pusset lett over med maskin. Deretter vasket hun den ren, lot den tørke litt og så påførte hun sperregrunning. Har man mange store kvister, anbefaler hun et strøk kvistlakk på disse først for å sikre at de ikke synes gjennom.

Deretter malte hun skjenken med to strøk Lady Supreme Finish 15 siden den er slitesterk og gir en fin overflate på treverk.

Topp-platen pusset hun helt ned til rent treverk og vokset med hardvoks naturell.  Voks ble valgt i stedet for olje siden Linn Iren ønsket et naturlig resultat på platen.

Oljen legger seg som en hinne over treverket, ifølge Linn Iren, mens voksen trekker ned i treverket. Slik beholdt hun den fine fargen og overflaten hun ønsket å ha på topp-platen.

Fint, ikke sant? Jeg skulle mer enn gjerne hatt en slik en!

Foto: Linn Iren Nordli / Privat

Snakk om forvandling!

Foto: Linn Iren Nordli / Privat

Takk til Linn Iren for at vi fikk dele dette! Vi setter alltid pris på et godt stykke gjenbruk, og det vet vi at mange av dere også gjør. Derfor blir vi glade for alle forslag til gjenbruk, være seg smått eller stort.

Kanskje du har laget noe skikkelig lurt av en tom skoeske eller et pastasaus-glass?  Del det med oss og de nesten 100 000 medlemmene i gruppa vår!

Er du ikke medlem, blir du det enkelt ved å trykke HER! Du er hjertelig velkommen!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)