Nei, har du sett! I år blir det ikke BARE godteri på mitt Halloween-bord!

EplemunnFoto: YouTube

Hvem har sagt at Halloween-snacks ikke kan være sunn?

Vi trenger ikke gå helt bananas i godterihyllene kun fordi det er Halloween. Det vil si, har du lyst har du lov, men er du på jakt etter sunnere alternativer til snacks, er dette noe for deg. Vi tyr derfor til naturens eget godteri, nemlig frukt og bær, for du kan i høyeste grad leke deg med den slags og! Her følger noen tips til inspirasjon og for å fyre opp under din egen skapervilje.

Et hyggelig alternativ til et gresskar er appelsinen. Appelsinens nette størrelse gjør at den egner seg perfekt som dekorasjon i vinduer, i hyller, på bordet og så videre. Fjern innmaten og skjær ut et lite ansikt, og vips skal du se at Halloween-stemningen kommer snikende. Appelsinen kan du fylle med frukt og bær, som du kan se i videoen under.

Eller hva med noen riktig sjarmerende eplemunner? Disse var skikkelig stilige, synes jeg! Og de behøver slettes ikke være forbeholdt Halloween.

En liten ting om pynten på fruktspydene: Det poengteres i videoen at du bør bruke smeltet sjokolade til øyne, nese og munn for å unngå at ansiktet rett og slett renner vekk.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)