Hamaperler: 10 kreative idéer

Stress ned, og ta deg tid til å være kreativ med perler

Hamaperler har eksister i mange år, og er et kjært barndomsminne for mange. De kjente plastperlene ble registrert med varemerket Hama i 1984 av danske Malte Haaning etter at etterspørselen økte stort fra 70-tallet. I dag selges de populære plastperlene i over 50 land verden over.

Å perle fine motiv med de små plastperlene er gøy for både store og små. Har du ikke prøvd å perle siden du var barn, kan vi anbefale deg å prøve igjen, for dette er en beroligende og kreativ aktivitet som er like gøy i voksen alder.

Å leke med Hamaperler er med på å utvikle barns motoriske ferdigheter, lek med farger og form, og lærer barn å gripe små gjenstander. Med andre ord er nettopp å perle en fin aktivitet for hele familien.

Her kan du få se vår inspirasjonsguide til fine motiver, figurer og annet nyttig du kan lage av perlene. Kanskje du allerede har en del perler liggende hjemme? Ta de frem og velg ut dine favorittfarger. Bruk gjerne et stort perlebrett slik at du kan utfolde deg med selkomponerte mønster og fasonger.  Så må du selvfølgelig også ha tilgang på et strykejern og bakepapir. Lykke til!

Pynt opp blomsterpottene

Glassbrikker

Potteplanter

Skilt til kjøkkenhagen

Akvarium

Brettspill

Ørepynt

Nøkkelring

https://www.instagram.com/p/BkiZAFHlTkn/

Mobildeksel

Bursdagskort

Populære emner:   DIY   DIY-prosjekter   Lag det selv   Dekor

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!