Sykler du med barn i sete? Da må du se Heges geniale løsning!

Vi er glade for ethvert tips som gjør livet med barn enklere, og det er med glede vi deler denne fantastiske løsningen fra Hege Dahl Moen.

Hege er medlem i vår Facebook-gruppe Vi som elsker DIY-Prosjekter og Smarte Tips, og der la ut hun disse bildene vi nå deler.

Hege forteller at hun trengte et varmt trekk til barnesetet for å slippe pakke ungen inn i så mye klær når de drar avgårde til barnehagen. Det hun så fant på er laget etter eget hode, uten oppskrift.

Hege Dahl Moen Regntrekk Trekk Utenfor SeteFoto: Hege Dahl Moen /Privat

Trekket består av to lag med fleece, som sørger for å holde barnet varmt. I tillegg er det et lag med regntøy utenpå, så da gjør det ingenting om det regner når dere suser avgårde.

For at trekket skal holde seg på plass har Hege festet anorakksnor og strikk helt nederst, som du kan se på bildet under.

Hege Dahl Moen Regntrekk Ferdig Uten BarnFoto: Hege Dahl Moen / Privat

Slik ser Heges sykkeltrekk ut når det er i bruk. Stilig, ikke sant? Du blir kanskje ikke overrasket over å høre at Heges barn trives utmerket bakpå, ja, som hun selv sier: “Han synes det var skikkelig stas å bli pakket inn i det.”

Hege Dahl Moen Regntrekk Bilde Av Gutten I SeteFoto: Hege Dahl Moen / Privat

En slik snedig løsning for sykkelturer i kulde og regn vil antagelig være til inspirasjon for mange av dere der ute, så tusen takk til Hege for at vi får dele dette!

Om du gjerne vil ha flere slike saker i ditt liv, anbefaler vi deg å melde deg inn i Facebook-gruppa vår. Det kan du gjøre ved å trykke HER.

Du er hjertelig velkommen!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)