Hun setter seg i stolen og drar i spaken. Se hva som skjer!

?

Hvem drømmer ikke om en slik stol i hagen på sommerstid?

Det ser kanskje ut som en vanlig hagestol i tre, med en vinhylle bak. Men dette er langt fra en normal solstol til late dager i hagen.

Hun setter seg i stolen og gjør seg klar til å dra i spaken. Det er nesten for godt til å være sant, men dette er faktisk en stol amerikanske Matt Thompson har laget til seg selv og kona.

Hvis du er som oss, som elsker et glass rosévin i solen, men for lat til å reise deg for påfyll eller for å hente en ny kald øl, er dette den perfekte oppfinnelsen.

Ikke gå glipp av denne: 5 kriseløsningener: Slik åpner du vinen uten korketrekker

Matt driver Thompson Woodworks og er glad I godt håndtverk og noe godt i glasset. En dag bestemte han som for at det var på høy tid at hans to kjærligheter ble blandet sammen, og da kom han opp med denne fantastiske idéen.

Se selv hva som skjer når han og kona tar plass i hagemøblene i videoen øverst i artikkelen! 

Det ser kanskje ut som ordinære hagemøbler av tre, men med en nærmere titt kan du oppdage mange flotte detaljer. Stolene er laget av sedertre, og ryggstøtten er faktisk formet som staten Michigan. På venstre armlene finner du en koppholder for vinglasset, og til høyre kan man helle vin med en spak. Se det hele presentert av Matts kone, Hollie, i videoen øverst.

Lyst til å se flere fantastiske oppfinnelser? I videoen under kan du se Ranja sin fantastiske vaskeverktøy.

POPULÆRE EMNER

#SMARTE OPPFINELSER  #GJØR DET SELV   #LAG DET SELV

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!