Hvordan lage ampel til planteoppheng

Gi plantene dine lys ved å henge de opp. Foto: Redaksjonen

Gi plantene dine nok lys ved å henge de opp med trendy ampler 

Ampler og planteoppheng er i vinden som aldri før, og de er svært enkel å lage selv. En stilig interiørdetalj samtidig som det gir plantene dine nok lys. Vi har laget tre forskjellige versjoner av planteoppheng du enkelt kan lage selv, se oppskriftene våre under her og prøv selv! 

Planteoppheng av tråd

Bruk en sterk tråd til å enkelt knyte din egen ampel. Du kan for eksempel bruke hemp. Du kan enkelt lage ampler etter størrelsene på dine potter. Følg oppskriften vår i videoen under og prøv selv: 

Planteoppheng av stoff

Prøv en annen vri på planteopphenget og gi den et røffere uttrykk ved å bruke stoff. Vi brukte et gammelt laken vi klipte av en lang remse av og brukte samme knyteteknikk som ved å bruke tråd. På en-to-tre har du en trendy ampel til både innendørs og utendørs bruk: 

Planteoppheng med hyssingtriks 

Lyst til å prøve deg på en litt mer avansert versjon? Vi har testet et hyssingtriks som blir til en flott og enkel ampel. Alt du trenger er en lang tråd og litt tålmodighet, men resultatet blir veldig flott. Se det snedige trikset i videoen under: 

Slik henger du opp krok i vinduskarmen

Lurer du på hvordan du enkelt kan skru fast en krok i vinduskarmen til dine ampler? Det kan være vrien å få festen en krok med bare hendene på hard treverk i vinduskarmen, men med vårt smarte drilltriks går det lekende lett. Alt du trenger er en drill og to kroker. Se selv i videoen under: 

Populære emner:  Smarte tips   Hus og hjem   Gjør det selv   Livstriks  Planter

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)