Hvordan lage berlinerkranser

I denne videoen viser vi deg hvordan du kan lage berlinerkranser.

Dette trenger du:

  • 1 hardkokt eggeplomme
  • 1 rå eggeplomme
  • 60 g sukker
  • 125 g smør
  • Ca 175 g hvetemel
  • 1 eggehvite
  • 1 dl perlesukker

Trinn 1: Eggedosis
Ta ut plommen fra et hardkokt egg og ha dette i en bolle. Ha også i plommen fra et rått egg. Mos dette med en gaffel. Tilsett sukker og miks til eggedosis.

Trinn 2: Smør og hvetemel
Dryss hvetemel over det romtempererte smøret. Smuldre dette med en gaffel, og ha deigen over i eggedosisen. Rør sammen med en slikkepott.

Trinn 3: La deigen hvile
Sett deigen bort og la den hvile i noen timer, eller over natten.

Trinn 4: Trill pølser
Sett på ovnen. Trill fingertykke pølser av deigen.

Trinn 5: Forming og steking
Lag små sløyfer. Dypp de i eggehvite og perlesukker, og legg de på bakebrett. Stek berlinerkransene i ca 10 min.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)