Hvordan lage biff til mange gjester

I denne videoen viser vi deg hvordan du kan lage biff til mange gjester.

Dette trenger du:

  • Biff
  • Salt og pepper
  • Margarin

Trinn 1: Gjør klart kjøttet
Kjøttet bør ligge i romtemperatur i ca. 30 minutter før det skal stekes. Kjøttstykkene bør være omtrent like tykke.

Tørk kjøttet med kjøkkenpapir før steking, og dryss med salt og pepper.

Trinn 2: Steking
Bruk god varme og la stekepannen bli varm før du legger margarin eller olje. Når margarinen slutter å bruse og er nøttebrun, kan du legge i kjøttet.

Oljen er varm nok når du stikker et treredskap ned i den og det bruser rundt.

Legg ikke i for mange kjøttstykker av gangen.

Brun kjøttet i ca 30 sekunder på hver side, og legg det over i en langpanne etter hvert. Dette kan forberedes i god tid.

Trinn 3: Legg i langpanne
Sett langpannen inn i stekeovnen ved 125 grader i 20 minutter, hvis du vil ha biffen medium stekt.

Ta langpannen ut av ovnen og la kjøttet hvile i ca. 8 minutter. Da er biffene medium stekt.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!