Hvordan lage nigiri-sushi

Deilig matrett av risballer og sjømat.

Dette trenger du:

  • Laks (150 gram)
  • Kamskjell (8 stykk)
  • Kveite (150 gram)
  • Torsk (150 gram)
  • Ris (8 dl)
  • Wasabi
  • Soyasaus
  • Ingefær

Trinn 1: Skjær opp fisk og kamskjell
Skjær fisken opp i tynne skiver. Skjær kamskjellene først i et tynt snitt og så helt gjennom.

Trinn 2: Form risballer
Ha lett fuktede hender, ta litt ris og legg i hånden. Klem forsiktig og gi dem riskornform.

Trinn 3: Ha på wasabi og klem sammen ris og skiver
Stryk på bittelitt wasabi på fiske- og kamskjellskivene og klem fisken oppå risballene.

Trinn 4: Servering
Serverer bitene sammen med soyasaus, ingefær og wasabi.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!