Hvordan tilberede ryper

I denne videoen viser vi deg hvordan du kan tilberede rypebryst med tilbehør.

Dette trenger du:

  • 2 ryper
  • 6 dl melk
  • 1/4 sellerirot
  • 1/4 løk
  • 1/2 gulrot
  • 1 neve tørket skogsopp
  • 1 dl kremfløte
  • 1 dl rødvin
  • 2 ss crème fraiche
  • 100 g byggryn
  • 1/2 rødløk
  • 2 epler
  • 1 ss olivenolje
  • Saft fra 1/2 sitron
  • 2 ss timian, hakket
  • Salt og pepper
  • Smør til steking

Trinn 1: Flå av skinnet

Trinn 2: Filitér brystet

Trinn 3: Kok kraft på rypeskroget

Trinn 4: Brun rypebrystet

Trinn 5: Tilbehør

Trinn 6: Sil av kraften og lag saus

Trinn 7: Varm opp rypebrystene og servér

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!