Kleggfelle du enkelt lager selv

La kleggen gå i fellen mens du nyter sommerkvelden ute

Kleggen kan være et pine i de ukene de er mest aktive om sommeren. Kleggen kan være plagsom både for mennesker og beitende dyr. Kleggfeller selges for en gangske dyr penge hos flere forhandlere, men vi har testet å lage en enkel felle som sies å tiltrekke seg kleggen.

Alt du trenger er svart plast, og fluetape. Vi brukte svarte ballonger i plast, men du kan også fint bruke en svart søppelpose, eller en svart plastball.

Kleggen har infrarødt syn, og tiltrekkes av varmen den svarte plasten produserer. Hvis du limer på fluetape på fellen din, kan du oppleve å fange mange plagsomme klegg over noen dager.

Fest en snor på fellen og heng den opp utendørs ikke langt fra folk og husdyr. Se oppskriften vår i videoen øverst i artikkelen, og del gjerne tipset videre. Lykke til!

Flere smarte insektsfeller du trenger til sommeren

Visste du at myggen ikke liker sitrusfrukter? Oppdelte lime med duften av nellikspiker kan holde myggen vekk fra terrassen på varme sommerkvelder. Prøv dette smarte trikset og flere du kan se i videoen under:

Har bananfluene flyttet inn på kjøkkenet ditt i sommervarmen? Du kan enkelt vinne kampen mot de små gule og irriterende fluene med feller du kan lage av ingredienser du allerede har i kjøkkenskapet. Vår erfaring er at de som inneholder rødvin eller øl er de mest effektive. Se alle oppskriftene her og prøv selv:

POPULÆRE EMNER

#GJØR DET SELV  #HAGE  #HUS OG HJEM  #SMARTE TIPS

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)