Konfirmasjonsgaven som hjelper de unge ut i voksenlivet

Det er ikke alltid enkelt å være ung og konfirmant. Men med denne flotte gaven kan de få litt hjelp på veien!

Dette flotte gavetipset delte Cathrine Olseth med oss. I en hvit boks kjøpt på Ebay har Cathrine laget en flott idée til gave for alle oss som har lyst å gjøre litt ekstra ut av pengegaven det er vanlig å gi til konfirmanter på den store dagen.

— Et lite og rimelig tips dersom du vil gjøre litt ut av pengegaven, nemlig førstehjelp til voksenlivet! forteller Cathrine.

Gaven inneholder et minihefte med 52 livsråd, med blant annet vasketips. Sammen med penger, kan denne gaven være svært nyttig for en konfirmant som skal tre inn i voksenverden.

Se også: Slik kan du kan du brette en vakker gaveboks selv! 

— Utrolig mange som har spurt hvordan jeg har laget det heftet med 52 livssråd, men det er altså laget i Office Word. Har bokser/firkanter og legger til en tekstboks (med fonten Augie). Printer ut på vanlig kopipapir og bruker tråd/ståltråd til å feste med. Passer på at det er nok plass til å hulle ut øverst på hver side. Men kan selvfølgelig varieres med laminert papir, tykkere papir, farget papir, forteller Cathrine.

 Foto: Cathrine Olseth

Vi tipper konfirmanten blir rimelig imponert når han/hun finner en slik på gavebordet. Se selv i videoen øverst i artikkelen! 

Lyst til å se flere flotte eksempler på kreative pengegaver? I videoen under kan du se hvordan du kan lage flott brettekunst av penger.

POPULÆRE EMNER

#DIY  #DIY-PROSJEKTER  #GJØR DET SELV  #LAG DET SELV  #OPPSKRIFT  #GAVER  #FEST #KONFIRMASJON

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)