Kreativ 17. mai: Disse vet å lage god stemning i 17. mai-toget

Denne drilltroppen er ikke som alle andre drilltropper…

Denne gjengen med kreative karer marsjerte i borgertoget i Volda på 17. mai med noe som fikk de fleste til å dra på smilebåndet. Denne gjengen hadde laget sin helt egen kreative tolkning på hva en drilltropp er. Se hvordan de løste det i videoen øverst i artikkelen. Man trenger kanskje ikke legge mange øvningstimer med drillstaven til neste år? Her er det bare å huske å lade batteriet helt fult.

Flere smarte tips og triks med drill

Drillen din kan brukes til langt mer enn å skru skruer på plass. Har du en drill med en god motor og fulladede batterier, kan du faktisk bruke den til forskjellige kreative ting i husholdningen.

Du kan blant annet vaske badet med drillen din… Monter på en god børste på drillen, og bruk den til å vaske bort de vanskligste flekkene i blant annet dusjen, og på i fugene på gulvet. Se hvordan du bygget ditt eget vaskeverktøy her:

Skal du ha selskap og trenger ferdig skrellet poteter til mange gjester? Null problem! Finn frem drillen og en børste med langt skaft. Vips! Så er potetene skrelt for deg på få sekunder. Se den artige snutten her:

Populære emner:   Smarte tips Smarte triks Livstriks Life Hacks

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!