Har du også litt “bling” til overs etter jul? Da er dette noe for deg!

Foto: Elisabeth Harby / Privat

Vi var mange som hamstret rull etter rull med “bling” i den søte førjulstiden. Noen lagde blingtrær, andre dekorerte lyslykter.

Jeg hadde mange ideer og tanker om hva jeg skulle lage, men tiden strakk ikke til og mesteparten av det jeg tenkte gjøre forble ugjort. Derfor inneholder mine hobbyskuffer fremdeles et par ruller jeg ikke rakk å bruke, og jeg er vel neppe den eneste i den situasjonen.

I vår Facebook-gruppe, Vi som elsker DIY-Prosjekter og Smarte Tips, finner vi imidlertid råd. Elisabeth, ett våre over 90 000 medlemmer, delte nylig et tips som nok var ment brukt i nyttårsfeiringen, men som fint kan anvendes året rundt.

Elisabeth skriver at hun lenge har hatt lyst til å kjøpe serviettringer, men det blir fort en kostbar affære når man skal har ringer til 12 personer. Det var da hun kom på at hun før jul hadde kjøpt slike bånd for å lage et juletre. Kunne kanskje de brukes til noe?

Ja, det kunne det vel!

Foto: Elisabeth Harby /Privat

Det Elisabeth gjorde var å klippe fire i bredden og 18 i lengden. Den første raden limte hun med limpistol. Hepp, serviettringene var et faktum! En rull ble til 24 serviettringer, og med tanke på at rullen kostet 30 kroner, kan vi trygt slå fast at dette er et lommebok-vennlig tips!

Foto: Elisabeth Harby / Privat

Vi takker for at vi får dele dette enkle og anvendelige tipset! Og dersom du vil ha mer av dette i livet ditt, er vår nevnte Facebook-gruppe stedet for deg.

Er du ikke medlem, anbefaler vi deg å bli det!

Du er hjertelig velkommen!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)