Her lager han et hemmelig rom i veggen. Har din vegg behov for det samme?

Hemmelig Rom I VeggenFoto: Youtube

Er du redd for innbrudd? Her får du et smart tips i skikkelig James Bond-stil. For om du oppbevarer verdisaker eller penger i hjemmet ditt, så er det ikke alltid at en stor og synlig safe er den beste løsningen for at tyvene ikke skal stjele verdisakene dine.

I denne smarte videoen får vi i alle fall se hvordan man lager et hemmelig rom i veggen, som kan erstatte eller supplere det å ha en safe i huset eller leiligheten. Det aller beste er sikkert å ha begge deler, for å avlede eventuelle tyver. Samt at man kan spre risikoen for at verdisakene blir stjålet.

Selv synes jeg det er lurt å både ha flere smarte løsninger av denne typen for å gjemme verdisakene i hjemmet, kombinert med et godt alarmsystem og innboforsikring for å forebygge muligheten for å bli rammet av innbruddstyver. Jo lengre tid innbruddstyvene må bruke for å finne verdisakene hvis alarmen går, jo mindre sjanse er det jo for at de finner noe.

Et annet tips som er greit å få med seg er å ikke annonsere offentlig på Facebook hva man har av små eller store verdisaker hjemme, og når man drar på ferie. Det kan i enkelte tilfeller fungere som en invitasjon til innbruddstyvene. Å vise frem sin nye eksklusive flatskjerm-tv i sosiale medier, før man kort tid etter poster at nå er man på Gardermoen på vei til ferie på Gran Canaria er et eksempel.

Slik lager du et hemmelig rom i veggen:

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)