Slik lager du hjemmelaget potetgull

Så enkelt er det å lage dette hjemme!

Fredag + potetgull = sant! Fredager er det lov å kose seg litt ekstra med favoritt-potetgullet. Men har noen gang tenkt på hvor enkelt det er å lage dette selv?

Nå har du sjansen til å prøve, og de norske gutta i Flying Culinary TV har vært så snille å lage en enkel oppskrift til alle oss hobbykoker som alt for ofte kjøper ferdige produkter på butikken.

Dette trenger du:

  • Mandolin, skreller eller maskin til å skjære tynne skiver
  • Høy kjele
  • Frityrøse
  • Papir
  • Krydder
  • Sil
  • 7,5 dl solisikkeolje (eller rapsolje)
  • 2,5 dl olivenolje
  • 500 gram poteter
  • salt
  • (1 hel hvitløk og 1 kvast rosmarin –varm opp olje med dette for å smakssett oljen som igjen smakssetter chipsen hvis du ønsker)

EXTRATIPS: Bruk bare potetskallet og lag chips av det. Det smaker mest og kan erstatte sprøtt bacon i flere retter, for eksempel en kald potet- og purreløkssuppe.

 

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)