Slik lager du urtefylt lammelår med potetskiver

 Foto: Fru Timian 

Dette er skikkelig herlig påskemat, folkens!

Beiner du ut lammelåret før du steker det, eller kjøper et ferdig utbeinet lammelår, er det veldig enkelt å skjære fine skiver av lammekjøttet når det er ferdig stekt.

Foto: Fru Timian 

 Foto: Fru Timian 

Her fyller vi det med massevis av hvitløk og urter som gir en fantastisk smak til det ferdige kjøttet. Ta ut kjøttet og la det hvile i 15 minutter før du skjærer i det. Potetene stekes ferdig i mellomtiden.

 Foto: Fru Timian 

Besøk Fru Timian for å se hele oppskriften her!

 

POPULÆRE EMNER

#DIY-MAT  #FRU TIMIAN  #BAKE  #KAKER  #LAG DET SELV  #PÅSKE

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)