Hun spiser hvitløk og honning hver dag før frokost. Prøve det samme? Etter en uke skjer DETTE med kroppen din!

Hvitløk Honning 2Foto: YouTube

Glem matvarer med rare navn du ikke klarer uttale, for hvitløk er real supermat. I skrivende stund kan vi merke et høstlig drag i lufta, og uansett om vi liker det eller ikke, betyr det at høsten er her. I år som i fjor.

For mitt vedkommende har høsten alltid vært velkommen, men etter at jeg fikk barnehagebarn har det stort sett bare varslet om at forkjølelsessesongen er på vei. Det er ikke fullt så hyggelig! Forkjølelse, med alt det grumset det innebærer, får man liksom ikke gjort noe med. Den må rett og slett ventes vekk.

Vi kan alternativt forsøke å forebygge, og her kommer denne videoen inn i bildet. Du og jeg har garantert hørt at hvitløk er bra for helsa, og her får vi servert gode grunner til å spise hvitløk, blant annet som et ledd i sykdomsforebyggingen. For å få med seg alt det gode i hvitløken, bør du spise den rå (grøss?). Ja, det smaker kanskje ikke melkesjokolade, men om du blander løken med honning, blir det straks litt bedre.

Uansett, dette var nok prat. Vil du lære mer om hvitløkens gode egenskaper og se hvordan den kan spises, bør du definitivt få med deg videoen på neste side.

Artikkelen fortsetter her…

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)