Oppskrift: Sjokoladerullekake med sjokolademoussefyll
Server gjerne nypisket krem og bringebær til rullekaken
Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian.
Du vet det må bli godt når det er flere lag med sjokolade involvert! Først et sjokoladesukkerbrød i rullekakeversjon, så en kraftig sjokolademousse som fyll! Nam!
Trikset når du lager rullekake, er å la den avkjøles under langpannen som du har brukt til å steke den i, så holder den seg myk og fin og vil ikke sprekke opp når du ruller den sammen etterpå.
Jeg lager sukkerbrødet litt annerledes i denne rullekaken enn hva jeg gjør i denne rullekaken med sjokoladekrem. Når jeg lager den som jeg gjør her, blir resultatet litt mer kakete, hvis det er et forståelig uttrykk.
La kaken stå i kjøleskapet i 30 minutter før du skjærer skiver. Server gjerne nypisket krem og bringebær til rullekaken. Klikk deg inn til oppskriften her!Klikk deg inn til oppskriften her.
Populære emner: DIY-mat Fru Timian Bake Kaker