Oppskrift: Sjokoladerullekake med sjokolademoussefyll

Foto: Fru Timian

Server gjerne nypisket krem og bringebær til rullekaken

Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian.

Du vet det må bli godt når det er flere lag med sjokolade involvert! Først et sjokoladesukkerbrød i rullekakeversjon, så en kraftig sjokolademousse som fyll! Nam!

Trikset når du lager rullekake, er å la den avkjøles under langpannen som du har brukt til å steke den i, så holder den seg myk og fin og vil ikke sprekke opp når du ruller den sammen etterpå.

Jeg lager sukkerbrødet litt annerledes i denne rullekaken enn hva jeg gjør i denne rullekaken med sjokoladekrem. Når jeg lager den som jeg gjør her, blir resultatet litt mer kakete, hvis det er et forståelig uttrykk.

Foto: Fru Timian
Foto: Fru Timian
Foto: Fru Timian

La kaken stå i kjøleskapet i 30 minutter før du skjærer skiver. Server gjerne nypisket krem og bringebær til rullekaken. Klikk deg inn til oppskriften her!Klikk deg inn til oppskriften her.

Populære emner:   DIY-mat  Fru Timian  Bake  Kaker

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)