Plages du av migrene, eller jobber du turnus? Tryll frem mørket midt på dagen med denne geniale oppfinnelsen!

–  Inneholder produktlenker – 

 Foto: bigstockphoto.com / unikia.com

Disse brillene lar deg gjøre dag om til natt!

Dagslys er jo stort sett deilig og hjelper oss til å holde oss våkne og opplagte på dagtid, men innimellom hadde det jo vært praktisk om man kunne skrudd det av og på som en bryter, for eksempel når man kommer hjem fra en slitsom nattevakt og bare må sove, eller du sliter med migrene og drømmer om total mørke. Det er akkurat da du trenger denne oppfinnelsen, vipps så er dagslyset nemlig skrudd helt av – sjekk den ut på neste side.

For mange kan det å få sove eller slappe av midt på dagen være en utfordring når sola skinner eller lyset i togkupeen blender bak øyelokkene.

Dette har selskapet Occles tatt tak i, de har utviklet disse geniale sovebrillene som stenger alt lys ute akkurat når du trenger det, enten det er på stranden, på flyet eller på soverommet. Utformingen gjør at brillene tetter helt rundt øynene slik at alt lys blir stengt ute, i motsetning til mange vanlige sovemasker som fortsatt slipper inn lys. Samtidig kan du åpne øynene helt inni brillene og få opplevelsen av at du er i et mørkt rom.

Brillene er produsert i sterke, fleksible materialer som nesten ikke veier noen ting, og  øyesoklene er laget i hypoallergisk materiale som legger seg mykt rundt øynene.

Occles nattabriller passer til hoder som har en omkrets på 62-65 cm, og leveres i fargene svart, hvit og blå.

Sov godt…zzz…

– Holder lyskilder unna
– Dekker hele øyet
– Svært komfortable
– Mulig å åpne øynene inni

Sjekk prisen på de geniale nattbrillene her! 

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)