Plantetriksene du trenger denne våren

Mangler du grønne fingre? Her får du tips og inspirasjon for å få en grønn vår.

Det er vår og endelig begynner det å bli grønt. Dette er tiden for å så frø, sette ut spirer og å gjøre plantene dine klare for sommeren. Vi har samlet sammen våre beste tips fra @grønne idéer, og om du mangler grønne fingre, kan du finne masse inspirasjon her.

Har du planer om å så frø denne våren? I videoen øverst i artikkelen kan du se hvordan du raskt og enkelt kan lage små drivhus av tomme druebokser.

Vaske stueplantene

Med mer sol og dagslys, kan det være lurt å vaske stueplantene dine, slik at de får opptimalt med solopptak. Vi testet å vaske våre grønne stueplanter med melk! Se hvordan det gikk her:

Fra frø til spire

Har du allerede sådd frø, men lurer på “hva nå?”. Her kan du se hva du skal gjøre når spiren har kommet opp.

Få orkidéene til å blomstre igjen

Har du vintertrøtte orkidéer som ikke vil blomstre? Vi har testet et superenkelt triks for å “vekke” orkidéene til live igjen. Resultatet overrasket oss, se selv her:

Stiklinger av plantene dine

Har du stueplanter du lurer på om du kan dele opp? Eller ønsker du deg flere liknende planter? Se hvordan du setter stiklinger på den populære kinesiske pengeplantene her:

Dyr egne urter

Når hvitløksbåtene begynner å spire på kjøkkenbenken, er det ingen grunn til å laste de. Du kan helt fint sette de i jord, og etter en tid vil du få gress som smaker herlig hvitløk. Se hvordan du gjør det her og prøv selv:

POPULÆRE EMNER

Hage Blomster Smarte Tips Gjør det selv Hus og hjem

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)