Alle elsker Ragnhilds Halloween-pynt: – Dette var en inspirasjon og glede utenom det vanlige

Få deg en god latter med denne ekle Halloween-pynten! 

– Putta hodet mitt i scanneren, og fulgte dens bevegelser med å snu hodet etter lyset. Fikk idéen fra YouTube da jeg søkte etter halloweenpynt og “head in jar”. Klarer ikke å slutte å le av dette synet, forteller Ragnhild Sæter Indregård som delte dette artige tipset med oss i vår Facebook-gruppe Vi som elsker DIY-Prosjekter og Smarte Tips.

Høsten er her, og snart også Halloween. Og for alle oss DIY-folk som mer enn gjerne lager dekorasjonene våre selv, er det ikke for tidlig å sette i gang nå.

Ragnhild kan her skilte med et aldri så lite prosjekt som har fått en mengde positive tilbakemeldinger, og det er tydelig at dette skaper ordentlig god stemning!

Ekkelt, ikke sant? Foto: Ragnhild Sæter Indregård

Som hun selv sier er dette en testversjon, og hun har planene klare for neste utgave, for neste gang skal hun bruke større glasskrukke, litt jukseblod og hår. 

I likhet med Ragnhild har vi også funnet frem en video som forklarer fremgangsmåten. Her er det bare å slå seg løs med løshår, lekeblod og det du måtte ha for hånden. Se selv i videoen under her: 

Lyst til å se flere smarte tips til Halloween-festen? I videoen under kan du se vår oppskrift på ekkel ishånd til Halloween-punsjen. 

Les mer om hvordan du kan lage ekle hender til Halloween her.

Populære emner:   Halloween  Lag det selv   DIY  Fest 

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)