Så enkelt lager du din egen chips på 3 minutter!

– Annonse –
lag din egen chips 4

Helgekos er synonymt med chips for mange. Men har du noen gang tenkt på at du kan lage den selv?

Hvis du nå sitter og tenker at det tar alt for mye tid og er alt for mye arbeid, da må du tro om igjen. Med Mastrad TopChips-sett kan du i løpet av noen få minutter få sprø og deilig chips laget i mikrobølgeovn!

Lag unik chips

Potetgull er det første vi tenker på når vi hører «chips». Men med TopChips er det like enkelt å lage andre spennende varianter du garantert ikke får kjøpt i butikken. Hva med chips av gulrot, kålrot eller grønnkål? Eller kanskje du vil ha et sunnere potetgull og lager «søtpotetgull»?

Det er faktisk bare fantasien som setter grenser for hva slags chips du kan lage her. Frukt fungerer også utmerket. Ikke alt blir nødvendigvis helt sprøtt, men det blir likevel en spennende variant av tørket frukt. Prøv for eksempel eple, pære eller mango.

diy-chips

Et sunnere alternativ

Når du lager hjemmelaget chips med dette settet får du i tillegg full kontroll over hva som er tilsatt. Du bestemmer selv hvor mye salt og krydder du ønsker, og du bestemmer selv om du vil bruke olje eller ikke. Du kan lage alt fra en helt ren, naturlig chips til en fetere, mer krydret chips-variant.

Ta en titt på denne videoen og se hvor enkelt TopChips er i bruk, og hvor mange spennende muligheter den gir deg!

[goviral_player]

PS! Se flere smarte produkter i nettbutikken på Slikkepott.no!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!