Saftige rabarbrasnurrer med vaniljekrem

Foto: Fru Timian

Det er fremdeles fullt mulig å bruke all rabarbraen som står i hagen! Og de kan du veldig gjerne bruke i disse søte og herlige snurrene med vaniljekrem i!

Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian

Kombinasjonen av syrlig rabarbra og søt vaniljekrem og gjærbakst er superdupergod! Jeg spiste noen tilsvarende snurrer da vi var i Gøteborg i helgen og de var så gode at jeg måtte rett hjem å bake dem selv.

Du kan gjerne bruke litt mer rabarbra enn jeg gjør her, men vi hadde ikke mer rabarbra igjen i hagen, så jeg brukte det som var. I oppskriften har jeg øket mengden til det jeg tenker er en passe mengde.

Ikke gå glipp av denne: Sommerens saftigste banankake med kremostglasur

Foto: Fru Timian

Jeg bruker min eminente søte gjærdeigoppskrift til snurrene. Den kan du også bruke til å lage kardemommeknuterkanelsnurrer og vanlige hveteboller, så her er det bare å bake i vei!

Har du prøvd denne ennå? Sommerkaken alle vil elske

Har du også lyst på deilige rabarbrasnurrer nå?

Klikk deg inn på bloggen til Fru Timian for å se oppskriften her!

POPULÆRE EMNER

#DIY-MAT   #FRU TIMIAN   #BAKE   #KAKER   #LAG DET SELV    #FESTKAKER

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!