Se Mari sitt utrolige ispinne-prosjekt!

  Foto: Mari Jøkulsdottir

Fra nå av kommer du aldri til å kaste ispinner igjen.

Dette artige prosjektet delte Mari Jøkulsdottir med oss i vår store gruppe “Vi som elsker DIY-prosjekter og smarte tips”, og responsen på det imponerende huset lot ikke vente på seg.

Er du ikke medlem? Bli medlem du også, og del dine kreative prosjekter med oss!

— Jeg bestemmer meg for hvordan det skal bli først, så lager jeg maler av papp og beregner størrelsen ut fra ispinnenes lengde, forteller Mari som har laget dette imponerende huset.

 

De ivrige medlemmene i DIY-gruppen ville gjerne vite om Mari hadde bygget huset av et byggesett da det nesten var vanskelig å tro at dette var laget på frihånd. Da svarte Mari:

 

— Jeg har lært meg dette selv og funnet metoder. F.eks hvordan jeg skal lage vinduene. Det har tatt litt tid. Tegner maler og bygger i vei. Jeg bruker litt forskjellig, eggekartonger og papp med struktur, som jeg maler flere strøk for å få til ønsket effekt, forteller Mari til de andre medlemmene i gruppen.

 

Tang og tapetkniv

Et slikt prosjekt er en real tålmodighetsprøve, men når man er ferdig og ser det imponerende resultatet vil vi tro det så absolutt er verdt det.

 

— Ja, det er absolutt en utfordring. Jeg bruker derfor en del tid på vinduene og gelender.
Med tang og tapetkniv har Mari bygget dette huset av ispinner. Ispinner er kanskje noe du kaster rett i søpla etter at isen er fortært, men fra nå av kommer du til å ville spare på alle ispinner du kommer over.
— Dette er kjempegøy for barna. Ser barna drømmer seg helt bort når de ser mine hus. Klør i fingrene for å få leke med det. Mine hus tåler også en støyt, så perfekt som barneleke dette, forteller Mari.
— Jeg bruker pappkartong til veggene, og de må være hvit på den ene siden. Jeg bruker kun ispinner i 3 forskjellige størrelser, og skjuler og klipper av endene, det spørs hva jeg lager. Taket er av bearbeidet papp, forteller Mari om det ferdige prosjekter.

 

Mari har en Facebook-side hvor hun deler flere spennende prosjekter med ispinner. Se mer her!

 

— Jeg bruker mange strøk lakk på de som skal stå ute og med en annen kjerne enn papp. Disse tåler fint å stå ute under tak, forteller Mari som også har utstyrt huset med lys. Se bilde neste side i artikkelen.

 

Vi er virkelig imponert over Marias kreative prosjekt! 

 

POPULÆRE EMNER

#DIY  #DIY-PROSJEKTER  #LAG DET SELV  #GJØR DET SELV  #BARN  #KREATIVE IDÈER  #FOR FORELDRE

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)