Hva ser du først? Resultatet avslører noe om livet ditt.

Foto: 24sata.hr

Kilde: 24sata.hrOversatt og bearbeidet av Linda Sofie Ramnæs Bjørkli

Jeg skal ikke spørre hvordan det går med deg, for det er helt unødvendig så lenge du har sett på bildet og gjort deg opp en mening om det. I så fall kan nemlig jeg fortelle deg hvordan det egentlig står til!

Såvidt vi vet er det ett av to bilder du vil få øye på; en hodeskalle eller en kvinneskikkelse som bøyer seg. Hva du først legger merke til, skal kunne avsløre hvordan du har det… Så får hver enkelt ta stilling til om man tror på dette eller ikke.

(Les videre under bildet!)

Foto: 24sata.hr

Så du hodeskallen først?

Hvis det var en hodeskalle du først så, sies det at du er en type som er klar for eventyr og nye opplevelser.

Som om det ikke er nok, blir det sagt at du er klar over at livet er en midlertidig affære og derfor ikke legger vekt på det materielle i livet. Det viktigste er veien til målet, ikke nødvendigvis selve målet.

Hodeskallen er et symbol på styrke, og derfor kan vi dermed konkludere med at livet for deg stort sett er enkel skuring. Du er med andre ord på riktig spor her på livets innimellom brokete landevei.

Så du derimot en kvinneskikkelse først?

Ja, da er det bare å spenne fast sikkerhetsbeltet. Vi kan fortelle deg at du rett og slett ikke helt vet hva eller hvor du vil. Sannsynligheten er stor for at du er livslei og du kunne hatt godt av å “færra til Mexico”, om ikke fysisk,  så i alle fall mentalt.

Forsøk å reise bort noen dager for å se om litt avstand til ditt kjelkete liv kan hjelpe deg på riktig vei. Du anbefales også å holde deg i nærheten av mennesker som utstråler positiv energi. For dersom du tilbringer mye tid rundt folk som rett og slett sluker energien din, er det på tide å komme seg vekk så fort som mulig!

Nevnte vi noe med en klype salt, forresten?

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)