Slik lager du Fårikål med en vri!

Foto: Fru Timian 

Duften av fårikål er duften av høst!

Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak bloggen frutimian.no og Instagram-kontoen @frutimian.

Duften av fårikål er duften av høst! Det må man kunne si. Og nå er det, uten tvil, høst her utenfor kjøkkenet mitt. Selv om jeg veldig gjerne skulle hatt sommer mye lenger, kan jeg glede meg over alt det gode høsten har å by på. Nå er butikkhyllene fulle av årets lammekjøtt, og da er det bare å ta for seg, i grunn.

Foto: Fru Timian

Vil du ha en liten forandring fra den tradisjonelle fårikålen – som jeg også elsker – kan du prøve denne vrien! Her har fårikålkjøttet fått følge av hvitløk, rødløk, cherrytomater og bacon i tillegg til hodekålen. Jeg synes det er kjempegodt. Håper du synes det samme!

Foto: Fru Timian 

Og husk: dette er topp mat å invitere venner og familie på!

Klikk deg inn på bloggen til Fru Timian for å se oppskriften her!

Populære emner:   Lag det selv   Fru Timian   Fårikål   Fest  DIY   Gjør det selv   Smarte Tips   Høytid 

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)