Smart triks: Vasketriksene som sparer både tid og penger

Noen vasketriks er så kreative at man kanskje skulle tro de ikke funker. Men disse triksene er faktisk verdt å notere seg. 

Å vaske hus er ikke gøy å bruke tiden sin på. Og da kan det være godt å ha noen kreative triks på lur for å få jobben gjort raskt og enkelt. Vi har funnet frem noen vasketriks som kan både spare deg for tid og penger. 

Fox 13 i USA har testet noen kjente og noen ukjente vasketriks for å se om de duger som ryktet sier. Hva tror du? Se selv i videoen øverst i artikkelen. 

En brødskive kan være et ypperlig vaskeredskap. Skjermdump: Videoelephant / Fox 13

Et av de fiffige triksene som Fox 13 tester ut er hvordan du får samlet sammen alle de små glassbitene etter at du har vært uheldig å knust et glass. Løsningen? En brødskive. Og det smarte trikset funker. Prøv selv neste gang du er uheldig og noe har gått i tusen knas på gulvet. 

Det er bare å finne frem eddiken. Skjermdump: Videoelephant / Fox 13

Ser dusjhodet ditt ut som på bildet over? Du kan enkelt vaske det skitne dusjhodet med et fiffig triks som virkelig er effektiv og sparer deg for mye skrubbing. Men en liten plastpose fylt med eddik slipper du å skrubbe deg blå. La posen være festet til dushodet en stund og uten store anstrengelser har du et skinnende rent dusjhode. 

Se alle de smarte triksene i videoen øverst i artikkelen og prøv selv. Kanskje husvasken blir litt artigere jobb med noen kreative og litt annerledes triks på lur. 

Hva er ditt hemmelige vasketriks? Del gjerne dine smarte triks eller spør om vaskeråd i vår rengjøringsgruppe på Facebook. Bli medlem her. 

Populære emner:   Rengjøring   Vasketips   Smarte tips   Hus og hjem   Gjør det selv   Livstriks

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)