Slik redder du verden ved hjelp av et syltetøyglass!

Syltetoyglass Som Soppelbotte

Hun bruker et syltetøyglass til noe vi andre trodde var helt umulig.

Jeg må bare si det umiddelbart, videoen under burde du se fra start til slutt! Dette er nemlig den mest lærerike videoen vi har sett på en god stund, og at hun får til dette med et enkelt syltetøyglass er mildt sagt genialt. Alle de andre smarte tipsene hun også kommer med gjøre det ikke mindre imponerende.

Der vi andre bruker flere søppelbøtter i hjemmet, så bruker jenta i videoen under kun et enkelt syltetøyglass. Hvordan er det egentlig mulig? Det får du svar på, sammen med en rekke gode tips for hvordan du kan leve et bedre liv med mindre avfall i ditt eget hjem. Det er nemlig ikke store søppelsorteringen du trenger å gjøre med denne strategien. Og hvem liker egentlig å ha en masse søppel rundt seg, samt bidra til produksjonen av mer søppel?

Er du klar over hvor mye søppel du kaster på et år? Ifølge tall fra Statistisk Sentralbyrå fra 2014 kaster hver av oss 438 kg søppel i året. Det er nesten et halvt tonn! Med disse tallene på bordet kan vi trygt si at denne smarte jenta gjør en enorm forskjell for miljøet, men du skal også få se at dette påvirker hennes egen livsstil og helse på vindunderlig vis.

PS! Ved å dele denne videoen videre kan du bidra til tonnevis med mindre søppel i årene som kommer. Bare en person som følger hennes eksempel vil nemlig sørge for nettopp det!

Se den fantastiske historien om jenta med syltetøyglasset:

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)