Hvor trøtt er du i dag? For å holde deg våken trenger du gjøre disse enkle øvelsene!

Hvordan Holde Seg VakenFoto: YouTube

Er det ekstra tungt å være deg i dag? Trøtt og lei? Ikke kom og si at du til og med våknet med et rykk under det ukentlige seksjonmøtet. Du hadde tydeligvis duppet av, og vi får inderlig håpe det dreide seg om noen få sekunder. Jada, vi har alle vært der. Uansett om du er trøtt som en strømpe akkurat nå eller ikke kan det være greit å notere seg disse små knepene som kan vekke deg opp fra din mentale dvale.

Jeg ser på dette som alternativer til metoden jeg har sverget til side 2003, nemlig nappe ut ett og ett hår fra armen. Det er virkelig smertefullt, men det har vært nødvendig fra tid til annen. Om du også har slike ubehagelige triks du tyr til når søvnen tar deg på de dummeste tidspunkter, da er det på tide å prøve noe nytt.

Disse metodene skal ikke bare gjøre deg mindre trøtt. De skal også dempe hodepine og gjøre deg mer produktiv. Vel, virker det, da? Det vet ikke jeg, for jeg har foreløpig ikke hatt behov for en energiboost. Men dette er knep som ikke koster deg noe, de krever ingenting annet enn deg selv og de tar minimalt av din tid.

Du har ingenting å tape på å forsøke, tenker nå jeg.

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)