Her lager han en tunnel igjennom baguetten. Grunnen får deg til å sikle!

Spinach Artichoke Dip Stuffed Garlic Bread

Posted by BuzzFeed Food on Thursday, November 5, 2015

Jeg må vel bare innrømme det. Sikle gjør jeg bokstavlig talt selv etter å ha sett denne godbiten av en kjapp, men genial oppskrift. For dette er jo ordentlig snadder.

Grunnen til at han lager en tunnel igjennom baguetten er at han lager et hvitløksbrød som virkelig savner sidestykke i norsk etterkrigshistorie. Dette herlige hvitløksbrødet er nemlig fylt med en heftig blanding av artisjokk og spint. Ikke er det vanskelig å lage heller, bare se videoen – så klarer du det selv på null, niks!

Så om du i lengre tid har vært på jakt etter en god oppskrift på hvitløksbaguetter, så har du kanskje nå endelig kommet i mål?

PS! Vil du ha flere smarte tips til kreativ mat? Bli med i vår nye matgruppe på Facebook!

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!