Et enkelt tips som gjorde det så mye enklere å drikke MASSE vann!

Foto: Linda Sofie Ramnæs Bjørkli / Kreative ideer

Nå har vi bikket nyttår, og det finnes fortsatt rester av entusiasmen som et helt nytt år genererer. I det nye året skulle det trenes, leves sunt, spares og rett og slett leves riktig godt.

Mye har alt gått skeis, men jeg har holdt på en ting: Drikke mye vann. Og gjerne smakfullt vann.

Jeg er ikke så flau over å si at jeg lenge syntes vann smakte dørgende kjedelig, og det var noe jeg drakk fordi jeg burde, ikke fordi det var så godt.

Heldigvis har jeg fått en annen oppfatning av vannets verdi de siste årene, og jeg finner i tillegg en ekte glede i å jazze opp vannet med alt mulig godt. Drikker du mye vann, vil du kunne rense kroppen for ganske mye grums, og drikker du vann som er tilsatt sunne saker som i seg selv har positiv effekt på helsa, er det enda bedre.

Sommerstid er frosne bær helt fantastisk, og epleskiver tilfører litt ekstra friskhet.

Men i det siste er det en blanding jeg sverger til, og det er kombinasjonen av mynteblader, ingefær, sitron og agurk.

Hvis du kjører et kjapt Google-søk på denne kombinasjonene, ser du at det kommer opp utallige treff på diverse livsstilssider som hevder at disse ingrediensene kan sette fart på forbrenningen.  Jeg har ikke akkurat merket noe til det, og hvorvidt du kan drikke deg slankere, er jeg nok skeptisk til. Det får i så fall komme som en hyggelig bonus.

Dette firkløveret gjør det uansett enkelt å få i seg nok vann: 

Foto: Linda Sofie Ramnæs Bjørkli / Kreative ideer

Agurk i seg selv smaker ikke stort, men noe rart skjer når den vandige grønnsaken havner i vannet. Har du ikke prøvd det, kan noen enkle agurkskiver gi vannet ditt en særegen og smått pepperaktig smak. Agurkskiver er ikke bare noe du slenger på hovne øynene; den samme dempende effekten kan du få – dog på innsiden – om du drikker agurkvann. Si ja takk til viktige næringsstoffer og sleng litt agurk oppi vannet ditt!

Sitron er jo selve klassikeren, og det finnes utallige grunner til at du bør drikke vann med sitron. Det har vi skrevet om HER. Jeg velger meg også sitron fordi den gule fargen gjør seg så godt sammen med alt det grønne.

Ingefær har en ganske distinktiv smak, og jeg foretrekker å bruke skivet ingefær fremfor revet. Da blir ikke smaken så intens, rett og slett. Denne lille roten er en av magens beste venner, og renser opp i systemet ditt.

Mynteblader bør du tilsette fordi det lukter så innmari godt. I tillegg er det fint med en liten kontrast til de skarpere smakene du har i glasset ditt. Du fremstår også som veldig sunn når du svinser rundt med et glass fylt av en stor, grønn kvast.

 

 

Foto: Linda Sofie Ramnæs Bjørkli / Kreative ideer

For å få maksimal effekt, bør du nok la grøntfôret ligge i vannet over natta. Tålmodighet til å vente har jeg ikke spesielt mye av, så jeg drikker med en gang. I tillegg kan du skjære opp, legge i en pose og ta med på jobb,  eller ha det i vannflaska du bruker på trening.

Hvordan foretrekker du sprite opp din daglige dose H2O?

Lik oss på Facebook for de beste tipsene!

×
Lik oss på Facebook :)
Hold deg oppdatert på flere kreative idéer og smarte tips!
×
Liker du denne saken?
Del den med vennene dine!
Takk for at du delte artikkelen. Vi blir også superglade om du liker oss på Facebook. :)