Mat og drikke

Bringebærsyltetøy: Enkel oppskrift

Lag bringebærsyltetøy med denne oppskriften. Friskt og smakfullt syltetøy som passer perfekt til brød, pannekaker og desserter!

Bringebærsyltetøy kan brukes til så mangt. Godt på brødskiven, i desserter, kremet og bakst.

Bringebærsyltetøy

Tid
15 min
Porsjoner
-2

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg.Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • 500 g bringebær
  • 200 g sukker
  • 2.5 ts syltepulver

Slik gjør du

Ha bringebær og sukker i en kjele, mos sammen og kok opp.

Tilsett syltepulver og rør godt.

Ha syltetøyet over på rene glass, avkjøl og oppbevar i kjøleskap.

Syltetøyet har en holdbarhet på 1 til 3 måneder i kjøleskap.