Mat og drikke

Ostesmørbrød med brie og stekt sopp

Lag et smakfullt ostesmørbrød med brie og stekt sopp. Perfekt for lunsj eller en rask middag. Enkel oppskrift som imponerer.

Dette ostesmørbrødet er perfekt å servere til lunsj med venner, eller f.eks til et barseltreff. Kan også serveres til middag. Oppskriften kan varieres med ulike typer sopp, som f.eks kantarell eller steinsopp!

Ostesmørbrød med brie og stekt sopp

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
30 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Stek brødet lett i en stekepanne med olivenolje.

Ha soppen i stekepannen og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen.

Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Legg skivet brie på brødskivene og ha tilbake i stekepannen, sett på lav varme og legg på lokk, vent til osten smelter.

Topp med soppen og pynt med finhakket gressløk.

Les mer på våre temasider: