Denne kortfilmen viser den triste sannheten om dagens samfunn

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 01.12-2017
  • Oppdatert: 26.06-2018

En ny kortfilm viser alt som er galt med rotteracet mange av oss lever i.

Det er den britiske animatøren Steve Cutts som har laget filmen, som i ettertid har blitt plukket opp av nettstedet Bored Panda. Filmen heter «Happiness», og viser hvorfor mange av oss ikke oppnår akkurat det.

Les også: Glem penger - dette gjør deg mer lykkelig

I filmen følger vi en rottes hverdag mens den bryter seg gjennom mengder med andre rotter på t-banen, i gatene og på kjøpesenteret. Etter hvert blir rotten så sliten, at den prøver å oppnå lykke i form av shopping, piller og alkohol.

Kjenner du deg igjen? Se kortfilmen her!

Liker du denne typen artikler? Meld deg på vårt nyhetsbrev her!

DEL

FØLG OSS