Nettliv

Dette er dine verste sider – ifølge ditt stjernetegn

Caroline Furu

  • Publisert: 20.04-2018
  • Oppdatert: 20.04-2018
 

Tror du på stjernetegn, kan du kanskje kjenne deg igjen i disse beskrivelsene. 

Mange mener at stjernetegn og astrologi bare er tull, samtidig stemmer ofte beskrivelsene av hvert stjernetegn skremmende godt.

Les også: Hundens år: Her er ditt kinesiske stjernetegn

Nettsiden Insider har tidligere snakket med astrologen Linda Furiate for å finne ut de mest irriterende sidene ved hvert stjernetegn. Uansett om du tror på stjernetegn eller ikke, kan du se om du kjenner deg igjen.

Finn ditt stjernetegn nedenfor!

Vannmann (20.januar – 18.februar)

Ifølge astrologen, er vannmenn er kritiske og skarpe, noe som kan gjøre at de har dårlig tålmodighet med folk som ikke er så intelligente som dem.

Vannmenn er individualistiske og sta, noe som kan være irriterende for enkelte. De har også en tendens til få veldig eksplosive følelser, ifølge Furiate.

Fiskene (19.februar – 20.mars)

Til Insider, forteller astrologen at fisker er evige drømmere som skulle ønske de kunne redde menneskeheten fra alt det vonde i livet.

— Dessverre kan dette gjøre at fisken får en upraktisk tilnærming til livet, og kan gjøre at de tar på seg andres smerte selv om det er dårlig for dem. De har også en tendens til å gi andre skyldfølelse, sier hun.

Væren (21.mars-19.april)

Ifølge astrologen, er mennesker født under dette tegnet veldig selvsentrerte, og kan fort bli gretne når ting ikke går deres vei.

De liker å ta på seg lederrollen, noe som kan gjøre at de ofte avfeier andres tanker og ideer. Deres lederinstinkt kan også gjøre at de tar raske og lite gjennomtenkte avgjørelser som de kanskje angrer på senere.

Tyren (20.april – 20.mai)

Tyrer er veldig praktiske mennesker, ifølge astrologen. De har også en tendens til å bli late, og trenger veldig mye alenetid.

— Tyrer er sta mennesker som godt kan si nei til invitasjoner fra venner og familie. De kan være veldig late, med mindre det er penger involvert, for tyrer verdsetter materiell rikdom, sier Furiate.

Les også: Ni vaner som kan gjøre deg til milliardær

Tvillingene (21.mai – 20.juni)

Ifølge Furiate, er tvillingene ofte pratsomme og gode til å snakke for seg. Men på grunn av dette, kan de gjerne fortelle den samme historien om og om igjen, år etter år. De har også en tendens til å lyve om sannheten og er dårlige til å lytte.

Krepsen (21.juni – 22.juli)

Furiate forteller at krepser er veldig sensitive og omsorgsfulle, noe som kan gjøre at de blir sutrete og humørsyke om de ikke liker noe.

— Familien betyr veldig mye for krepser, så de er ofte redd for å forlate redet og bli selvstendige. Siden de er så lojale, kan de også ha et usunt behov for å holde fast i fortiden, noe som kan hindre dem i å komme seg videre.

(Saken fortsetter under bildet)

 
 


Løven (23.juli – 22.august)

Mennesker født under dette tegnet kan være både dramatiske og forfengelige, ifølge astrologen. Hun sier også at løver har en tendens til å tro så godt om seg selv at de lar stoltheten og forfengeligheten gå til hodet på seg. De kan også være overdramatiske for å få viljen sin.

Jomfruen (23.august – 22.september)

Mennesker født under dette tegnet er drevet av vaner og rutiner. De liker å ha ting på en bestemt måte, det vil si sin egen måte.

Ifølge astrologen betyr dette at jomfruer kan være pirkete på feil ved andre og ha et sterkt behov for å få vite alle detaljer ved noe som skal utføres. Når de blir overveldet av detaljer, kan de også være rotete av seg.

Les også:Nå skal vi rydde oss lykkelige

Vekten (23.september – 22.oktober)

Ifølge Furiate, verdsetter vekter vennene sine høyt, og prøver ofte å gjøre alle fornøyde. Dette kan gjøre at de har veldig vanskelig for å velge side, noe enkelte synes er irriterende.

Mennesker født under dette tegnet har også ofte problemer med å holde seg til en beslutning, og blir lett distrahert.

Skorpionen (23.oktober – 21.november)

Ifølge astrologen, er skorpioner intense og lidenskapelige på alle områder i livene sine.

Denne lidenskapen kan gjøre at de blir sinte eller fiendtlige når de ikke får det som de vil. De har også en tendens til å manipulere andre for å få viljen sin, og kan til og med ty til hevn for å få frem et poeng.

Skytten (22.november – 21.desember)

Furiate forteller at mennesker født under dette tegnet ofte er eventyrsøkende, og liker å dele sine råd og filosofier.

— Deres høye energinivå kan slite ut andre, og de kan bli ganske høylytte til tider. De har også en tendens til å ombestemme seg, noe som kan få dem til å virke uforutsigbare, sier hun.

Steinbukken (22.desember – 19.januar)

Steinbukker er hardtarbeidende mennesker som bryr seg veldig mye om sitt eget rykte og image, ifølge astrologen. 

Siden dette er så viktig for dem, har de en tendens til å være bedrevitende og tro at de er de eneste som sitter med det riktige svaret.

De kan også ha mangel på medfølelse overfor mennesker som trenger hjelp, fordi de er så fokuserte på sine egne liv.

Les også:8 psykologiske triks som får folk til å like deg

Mer fra Nettliv

Nyhetsbrev