13 av tidenes mest ikoniske Oscar-kjoler

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 22.02-2019
  • Oppdatert: 22.02-2019

Fra Audrey Hepburns 50-tallskjole til Halle Berrys gjennomsiktige kreasjon – se noen av historiens mest uforglemmelige kjoler. 

På søndag er det igjen duket for den stjernespekkede Oscar-utdelingen på Dolby Theatre i Los Angeles. Som vanlig kommer arrangementet til å være preget av glitter, glamour og gjeve priser, men nytt i år er at prisutdelingen skal sendes uten noen form for programleder.

Les også: Ingen norske kortlistet til Oscar

Man skulle tro at det var enkelt å finne programleder til et såpass anerkjent arrangement. Men etter komikeren Kevin Hart trakk seg fra jobben i desember, har Oscar-arrangørene slitt med å finne en passende person til jobben.

Sist gang utdelingen ble sendt uten noen form for programleder, var i 1989. Da fikk Oscar-akademiet kraftig kritikk, spesielt for Rob Lowes komiske åpningsnummer.

Les også: Slik så stjernene ut på Oscar-utdelingen for 20 år siden

Det gjenstår å se hvordan selve prisutdelingen blir.Men det er også knyttet stor spenning til kjolene på den røde løperen. I den anledning har vi funnet frem 13 av de mest minneverdige Oscar-kjolene gjennom tidene. Se dem i videoen ovenfor!

DEL

FØLG OSS