Nettliv

Ti filmer for deg som likte «Bird Box»

Marte Pritzlaff Njerve

  • Publisert: 29.03-2019
  • Oppdatert: 14.06-2019

Glad i postapokalyptiske thrillere? Da bør du se disse filmene.

Les også:
Netflix advarer mot «Bird Box Challenge»

Da Netflix slapp dramathrilleren «Bird Box» med Sandra Bullock i hovedrollen ble den sett over 45 millioner ganger på én uke, ifølge strømmetjenesten selv. Filmen er basert på en postapokalyptisk roman med samme tittel fra 2014, av forfatter Josh Malerman. 

«Bird Box» handler om en kvinne som heter Malorie, spilt av Bullock, som kjemper for å overleve i en verden der folk begår selvmord etter å ha sett på noe overnaturlig. Filmen er regissert av danske Susanne Bier.

Les også:
Syv filmer du kan glede deg til i 2019

I oktober får filmen en oppfølger i bokform som får tittelen «Malorie», etter navnet på hovedkarakteren, ifølge Esquire. Oppfølgeren utspiller seg åtte år etter den første bokens slutt og mens vi venter på at Netflix (eller andre) skal lage film av bok nummer to, har WatchMojo funnet ti filmer du bør se om du likte «Bird Box».

Se hvilke i videoen øverst i saken!

SE OGSÅ:Ti kloke valg i Netflix-jungelen:

Nyhetsbrev