Prins Harrys ekskjæreste er forlovet

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 19.08-2019
  • Oppdatert: 19.08-2019
Cressida (foran, til høyre) har fortsatt en god tone med den britiske prinsen. Her var hun i bryllupet til Harry og Meghan i 2018. Foto: Ian West/AP

Cressida Bonas (30) har funnet kjærligheten igjen. 

Det var hennes utkårede, eiendomsutvikleren Harry Wentworth-Stanley, som delte nyheten på Instagram. I innlegget viser Bonas frem en gedigen diamantring, og ved siden av bildet har Stanley skrevet: «Vi skal gifte oss!»

Les også: Prins Harry: – Jeg skal ikke ha mer enn to barn

Ifølge britiske Mirror, skal Bonas ha møtt Stanley før hun ble sammen med prins Harry. Hun og prins ble introdusert for hverandre av prinsesse Eugenie, og hadde et av og på-forhold i to år mellom 2012 og 2014.

(Saken fortsetter under)

På denne tiden trodde mange at prins Harry kom til å gifte seg med henne. Bonas har aldri snakket om hvorfor forholdet med Harry tok slutt, men i boken «Harry: Life, Loss and Love», antyder kongehuseksperten Katie Nicholl at all oppmerksomheten rundt prinsen skremte henne.

Les også: Meghan og Harry deler nye bilder fra bryllupet

«Hun ville på ingen måte ha all den oppmerksomheten, og det fortalte hun til Harry. Han prøvde å overtale henne til at de kunne få det til å fungere, men Cressida hadde bestemt seg», skriver Nicholl i boken, ifølge The Sun.

Harry og Cressida er fremdeles venner, og har klart å bevare vennskapet også etter at forholdet tok slutt. To år etter bruddet, møtte prins Harry sin nåværende kone, hertuginne Meghan. Da de to giftet seg i 2018, var Cressida Bonas blant gjestene. 

Se video fra det storslåtte bryllupet her: 

DEL

FØLG OSS