Jan Thomas skal finne drømmemannen på TV

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 02.09-2019
  • Oppdatert: 02.09-2019
Jan Thomas på Se og Hørs 40-årsjubileum i Oslo i fjor. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

– Jeg er klar for å utfordre meg selv og vokse som menneske, sier Jan Thomas. 

Kjendisstylist Jan Thomas (52) har mange jern i ilden om dagen. Han og programleder Einar Tørnquist har sitt eget TV-program og podkast, og etter nyttår får han også sin egen TV-serie.

Det avslører TV Norge i en pressemelding. I serien «Jan Thomas søker drømmeprinsen», får vi følge kjendisstylistens jakt på drømmemannen.

Les også: Her er de nye deltakerne i «Farmen kjendis»

– Jeg tror først og fremst at dette kommer til å bli veldig spennende. Jeg er klar for å utfordre meg selv og vokse som menneske. Av natur er jeg meget nysgjerrig så jeg gleder meg til å bli kjent med nye mennesker, sier Jan Thomas.

Ifølge pressemeldingen skal han bo sammen med 12 håndplukkede friere på en ranch i Sør-Afrika, og i løpet av hver episode må en av beilerne forlate ranchen.

– Jeg kan ikke huske sist jeg satt av fire uker for å bli kjent med et nytt menneske og i tillegg ha kameraer rundt oss. Men jeg tror det kommer til å gå helt fint, for jeg er vant til å leve med kameraer og media tett på. Det blir nok heller en utfordring for dem som skal være med, men de blir nok fort vant til det, sier han.

Les også: Disse artistene deltar i årets «Stjernekamp»

Jan Thomas er Norges mest kjente stylist, og har blant annet blitt kjent for å ha tatt med seg et lite stykke Hollywood til Norge.

Kjendisstylisten har vært i flere offentlige forhold, sist med frisøren Dan Kolltveit. Ifølge Se og Hør, ble det slutt mellom dem rundt juletider i fjor. 

Få oversikt over ukas TV-programmer med vår TV-Guide!

DEL

FØLG OSS