Sean Connery i orkandrama på Bahamas

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 09.09-2019
  • Oppdatert: 09.09-2019
Scanpix

«James Bond»-skuespilleren feiret 89-årsdagen sin hjemme på Bahamas da orkanen Dorian kom for fullt og tok livet av 43 mennesker.

Sir Sean Connery (89) føler seg heldig å ha unnsluppet med livet i behold etter at orkanen Dorian feide over Bahamas i forrige uke, melder Daily Mail.

- Kona mi og jeg har det bra. Vi var heldige sammenliknet med veldig mange andre. Skadene hos oss var ikke så store. Vi hadde forberedt oss godt. Vi tok ingen sjanser og visste hvordan vi skulle agere, sier han i intervjuet.

Les også: Prince-arving funnet død

Han var hjemme og feiret 89-årsdagen da orkanen kom inn over det karibiske øyriket, som er de rike og berømte lekegrind. Connery har bodd her siden 90-tallet i en stor luksusvilla i et eksklusivt rikmannsområde i Lyford Cay, New Providence. Det ligger omlag 15 mil fra episenteret til orkanen.

Orkanen rammet Bahamas svært hardt. Til nå er 43 bekreftet omkommet, og det er ventet å øke betydelig da flere hundre er fortsatt savnet etter orkanen.

Les også: Ozzy Osbourne: - Det verste året i livet mitt

Ifølge FN trenger over 70.000 mennesker – et tall som utgjør omtrent hele befolkningen på Abaco og Grand Bahama – mat, rent drikkevann og annen hjelp, melder ABC Nyheter.

Les flere saker fra Nettliv her!

DEL

FØLG OSS