Hugh Grant fleiper om egen prostitusjonsskandale

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 10.12-2019
  • Oppdatert: 10.12-2019
Hugh Grant kom kritikerne i forkjøpet på Twitter. Foto: David McNew/AFP

Den britiske skuespilleren ble anklaget for å være rasistisk. Nå slår han tilbake mot anklagene på en helt spesiell måte. 

Hugh Grant (59) er ikke bare kjent for sin lange Hollywood-karriere, men også for sitt politiske engasjement. Ikke alle mener at Grant bør uttale seg om politikk, og nylig fikk han krass kritikk fordi han viste støtte til to forskjellige politiske partier.

Kritikerne til Hugh Grant har ofte dratt frem arrestasjonsbildet av ham fra 1995, der han ble arrestert sammen med den prostituerte kvinnen Divine Brown.

Les også: Hugh Grant: – Alle valgene jeg tok var antageligvis feil

Nå kom han dem i forkjøpet, og la ut arrestasjonsbildene på sin egen Twitter-profil. I Twitter-innlegget skrev han: «Til mine kjære troll. Håper dette hjelper dere. Nå har dere mer tid å tilbringe med mødrene deres».

(Saken fortsetter under)

Det selvironiske stuntet overrasket skuespillerens følgere, og i kommentarfeltet skryter flere av hans sans for humor.

Grants kveld med prostituerte Divine Brown, som egentlig heter Estella Thompson, skapte overskrifter verden over i 1995. Han ble arrestert på Sunset Strip i Los Angeles etter å ha betalt Brown for å utføre oralsex på ham.

Les også: – Tror ikke «Pretty Woman» kunne blitt laget i dag

Grant var raskt ute med å beklage seg for hendelsen, men skandalen ødela forholdet til skuespilleren Liz Hurley, som han var sammen med på den tiden.

For prostituerte Divine Brown kom det imidlertid mye godt ut av møtet med Hugh Grant. Etter nyheten om sexkjøpet kom ut, ville de britiske mediene høre hennes side av saken, og ifølge Daily Mail tjente hun rundt 11 millioner kroner på TV-opptredener og intervjuer. 

DEL

FØLG OSS