Boris Johnson i lykkerus: Hinter om bryllup med kjæresten (31)

Arne-Petter Lorentzen

  • Publisert: 13.12-2019
  • Oppdatert: 13.12-2019
Matt DunhamAP

Natt til fredag ble Boris Johnson gjenvalgt som statsminister med rent flertall i parlamentet. Nå hinter han om bryllupsplaner med sin 24 år yngre kjæreste Carrie Symonds.

Ikke siden Margaret Thatchers valgskred i 1983 har de konservative i Storbritannia gjort et så godt valg som da statsminister Boris Johnson (55) ble gjenvalgt i natt.

Valget i Storbritannia var et retningsvalg om de skulle forbli, eller gå ut av EU - hvor Boris Johnson har vært frontfigur for Brexit-kampanjen.

Les også: Petter og Gunhild Stordalen bryter tausheten etter bruddet

Det er ikke bare i politikken hvor Boris Johnson har hell - også i privatlivet. Tidligere i år offentliggjorde ham at han hadde funnet kjærligheten med 24 år yngre Carrie Symonds (31).

Affære med rådgiveren

De traff hverandre gjennom jobb Hun jobbet som kommunikasjonsrådgiver for det konservative partiet og jobbet tett med Boris Johnson. Det nære arbeidsforholdet mellom henne og Boris Johnson utviklet seg og hun ble senere hans elskerinne mens han var gift med Marina Wheeler (55).

Les også: Inger Lise Rypdal 70 år: Slik holder hun seg evig ung

Boris og Marina tok ut separasjon i fjor høst - og siden har han vært sammen med sin tidligere rådgiver og elskerinne. Carrie Symonds bor i dag sammen med Boris Johnson i statsministerboligen i Downing Street, men hun har foreløpig holdt en lav profil.

Hinter om bryllup

Etter valgskredet i natt, fikk Boris Johnson det uunngåelige spørsmålet fra journalist Samantha «Sam» Masters i den britiske avisen Daily Express:

– Kommer du til å kjøpe en sten til henne i nær fremtid, var spørsmålet hun stilte.

Hvor Boris da svarte.

– Det er et godt spørsmål, svarte ham - før han fortsatte:

– Sam, jeg må ta av meg hatten for deg. Du har akkurat stilt meg spørsmålet som ingen annen journalist har spurt meg om. De er alt for flaue.

Les også: Husker du Bo Derek? Slik ser hun ut i dag!

Etter å ha stilt ham til veggs - lettet til slutt Boris på sløret:

– Vent å se!

DEL

FØLG OSS