Sharon Osbourne: – Meghan vil bare ha kjendislivet

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 22.01-2020
  • Oppdatert: 22.01-2020
Verken Sharon eller Ozzy Osbourne er redd for å si hva de mener. Nå går Sharon hardt ut mot prins Harry og Meghan. Foto: Chris Pizzello/AP

Den frittalende TV-personligheten kritiserer Meghan og prins Harrys valg om å si fra seg sine kongelige roller.

Sharon Osbourne (67) ble først kjent fordi hun er kona til musikeren Ozzy Osbourne. På starten av 2000-tallet inviterte de fansen inn i livet sitt gjennom realityserien «The Osbournes».

Nå er Sharon en av programlederne i talkshowet «The Talk», hvor hun og tre andre programledere diskuterer aktuelle temaer.

Nylig snakket de om prins Harry og Meghans sjokkavgjørelse om å si fra seg de kongelige pliktene. Sharon sa at hun trodde Meghan vil leve som en kjendis.

Les også: Dette tjente Meghan før hun ble kongelig

– Jeg vedder på at de ender opp i LA snart. Meghan vil ha kjendislivet. Bare se på gjestene som var i bryllupet hennes. Hun vil ha alt. De kommer til å tjene en formue. Det har de allerede, sier hun i programmet ifølge Mirror.

I et intervju med ITV News i oktober sa Meghan at hun ikke visste hvor stort medietrykk det kom til å bli rundt henne.

Det tror ikke Osbourne på. Hun mener at hertuginnen visste akkurat hva som ventet henne.

(Saken fortsetter under)

/

– Du visste hva du drev med, du fikk det du ville ha og nå liker du det ikke, sier Sharon, som selv er britisk.

Hun sier imidlertid at hun skjønner at Meghan og Harry må få gjøre som de vil – men at de skulle ventet med å si fra seg pliktene sine til dronningen var pensjonert.

– Dronningen har sagt at hun kommer til å pensjonere seg innen de neste 18 månedene, noe som betyr at faren til Harry, prins Charles, kommer til å bli konge. Da venter du gjerne til dronningen går av med pensjon, sier hun i programmet, ifølge Mirror.

Les også: Meghan om livet som kongelig: – De gjør det ikke lett

Harry og Meghans valg om å leve et mer privat liv har vekket sterke reaksjoner de siste ukene. Mange har vist forståelse for at presset de har levd under har blitt for mye, mens andre har kritisert dem for å skape splittelse i kongefamilien.

Meghans egen far, Thomas Markle (75), sa i et intervju at han mente datteren kastet bort «enhver jentes drøm». Se intervjuet her: 

DEL

FØLG OSS