Per Sandberg om «Farmen kjendis»: – Mistrivdes fra første dag

Caroline Furu

Caroline Furu

  • Publisert: 17.02-2020
  • Oppdatert: 17.02-2020
Per Sandberg under innspillingen av «Farmen kjendis».Foto: TV2

Den tidligere fiskeriministeren forteller til VG at oppholdet på Gjedtjernet gård ble mye tyngre enn han trodde. 

Etter Per Sandberg (60) gikk ut av regjeringen i 2018 har TV-tilbudene stått i kø. Han har deltatt i både «Charterfeber» og «Skal vi danse», og tirsdag er han aktuell som en av deltakerne i «Farmen kjendis».

Forrige uke var deltakerne fra konkurransen samlet på Vika kino i Oslo for å se den første episoden sammen. Etterpå fortalte Sandberg til VG at han mistrivdes sterkt på gården.

– Jeg ville aldri ha gjort det igjen. For konseptet passet meg ikke i det hele tatt. Jeg mistrivdes fra første dag der inne, og ville hjem så raskt som mulig, sier han.

Les også: Gaute Grøtta Grav forteller om kjæresten for første gang

Sandberg forteller at han savnet veldig mye ved sitt vanlige liv mens han var på gården. Han sier at han ikke ville vært foruten oppholdet, men at han vurderte å trekke seg flere ganger underveis.

– Ja, flere ganger. Jeg hadde samtaler med både deltagere og produksjonen om at dette ikke var noe for meg. Men så fikk jeg beskjed hjemmefra om at jeg skulle stå løpet ut. Jeg fikk ikke lov til å trekke meg, forteller Sandberg til VG.

Startsiden har vært i kontakt med TV2, som ikke har noen kommentar til Sandbergs uttalelser.

Les også: Her er de nye deltakerne i «Farmen kjendis»

Den fjerde sesongen av «Farmen kjendis» har premiere tirsdag. Blant de andre deltakerne er den svenske Hollywood-fruen Gunilla Persson, «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias og artist Anita Hegerland.

Sandberg ble sammen med Bahareh Letnes (29) i 2018, og nylig flyttet de sammen i Halden. Mandag kom det frem at de skal åpne bar sammen i sin nye hjemby.

I et innlegg på Facebook skrev paret:

«Fasjonable, stilfulle Grand Bar i Halden åpner igjen snart. Sjelen er bevart, men nye toner vil prege baren. Vi gleder oss til å åpne dørene for publikum».

Få med deg ukas beste TV-serier. Prøv vår TV-Guide her!

DEL

FØLG OSS