Utviklet av Ferrari-arving – så mye må du ut med
Riva 82 Diva utviklet av Ferrari-arving
Hamas vil ut av Qatar
Treg fremgang i fredsforhandlingene har irritert både Hamas og Qatar. Nå vurderer terroristorganisasjonen å flytte ut av landet.
– Langt unna nye renteøkninger
Vedvarende inflasjon har fått flere til å peke på renteheving istedenfor rentekutt. Nordea-strategene Erik Bruce og Joachim Bernhardsen mener vi er langt unna et slikt scenario.
Kristian (35) tjener fett på advokater i tidsnød. På to har han tatt ut 15 millioner i utbytter.
Kristian Djuve tjener fett på salg av ferdigregistrerte aksjeselskaper. På to år har selskapet hans gitt 30 millioner i inntekter og 28 millioner i utbytter.
Kryptobørsen kutter prisene før bitcoin-halvering
Kryptobørsen K33 tar grep for å vinne kryptotradernes interesse. – I Norge er Firi markedsleder, men vi tror vi kan være en sterk utfordrer, sier K33-sjefen Torbjørn Bull Jenssen.
Tesla kutter prisene
Tesla gjennomfører nye priskutt på selskapets bilmodeller.
Statsadvokaten i New York: Trumps utstedte obligasjon bør fjernes
Statsadvokaten i New York mener Donald Trumps utstedte obligasjon på 175 millioner dollar i bedragerisaken bør annulleres
S&P 500 falt sjette dagen på rad: Nasdaq ned over 2 prosent - blodrødt for Nvidia og Netflix
S&P 500 og Nasdaq falt for sjette dag på rad. Nå ligger indeksene an til sine verste taperrekker på mer enn ett år.
Lettelse over «tannløst» angrep
Europas børsindekser reverserte mesteparten av det umiddelbare fallet, etter Israels angrep på Iran. Aksjene Royal Brew og L'Oreal steg kraftig.
Dette kan bitcoin-halveringen bety for deg
Halveringen av Bitcoin ventes å skje den kommende tiden. Det vil ikke bety mye for langsiktige investorer, men kan ha store konsekvenser for minere, sier professor.
IMF: Subsidiekappløp vil skade Europas økonomi
Et subsidiekappløp med USA og Kina vil skade Europas økonomi, mener det internasjonale valutafondet (IMF).
– Vil ikke ha flere Wallenius Wilhelmsen-skip
— Det er opplagt at markedet ikke ønsker seg at Wallenius Wilhelmsen bestiller flere nybygg nå, sier ABG Sundal Collier-analytiker Petter Haugen.
Vil stanse bankenes «pakketilbud»
Konkurransen særlig om bankinnskudd er for svak, mener Finanstilsynet. Det kan bety forbud mot å koble boliglåns- og lønnskonto.
Flere store pensjonsfond kvitter seg med aksjer
Kombinasjonen av høye obligasjonsrenter og et aksjemarked i nesten all-time high, gjør at flere pensjonsfond nå ser til det private markedet og obligasjoner.
– Skal sette rekord i år
Kjetting-Jan har lagt bak seg sitt beste første kvartal siden han startet for seg selv. 2024 blir et rekordår, lover han.
Ny milliardkontrakt til Kongsberg
Kongsberg Gruppen har inngått en avtale med Spanias regjering om leveranser av flere NASAMS-luftvern verdt 4,8 milliarder kroner.

Oisann, noe gikk galt...

Vi jobber med å rette problemet.

Vennligst forsøk igjen senere.

Når gode ønsker for id provoserer
HØYTID: Vår medarbeider ble hetset fordi Kirkens Bymisjon ønsket muslimer en god id-feiring. Det førte til at vi måtte stenge kommentarfeltet.
«Nøytral informasjon» om NIPT er verdiløs
FOSTERDIAGNOSTIKK: Hvis «nøytral informasjon» betyr at man kun får medisinsk informasjon, men ikke tas på alvor som menneske eller familie i denne prosessen, så blir den verdiløs.
Fem Frp-representanter kan sikre ny abortlov – går imot egen partiledelse
Fem representanter fra Fremskrittspartiet går inn for å utvide grensen for selvbestemt abort til 18 uker. Det er i strid med egen partiledelses standpunkt.
Slik vil Misjonssambandet finansiere økonomisk oppreisning til misjonærbarna
MISJONÆRBARNA: Misjonssambandet skal forbedre støtteordningene til tidligere misjonærbarn. Det vil i noen tilfeller dreie seg om økonomisk oppreisning, ifølge generalsekretær Gunnar Bråthen.
No er det fleire kristenruss enn på 14 år
HØGE MEDLEMSTAL: Krusseleiar trur det kan henge saman med eit større behov for tilhøyrsel, men meiner også det handlar om å vere ein motreaksjon.
Den fellesskapsbyggende individualismen
BEGGE DELER: Vi bør avvise ideen om at individualitet og fellesskap er motsetninger, og i stedet omfavne dem som komplementære sider av samme mynt.
– Rødt er ikke et kommunistparti, sier Mímir Kristjánsson
Den nye ledelsen i Rød Ungdom (RU) står ikke for Rødts politikk, mener Mímir Kristjánsson, stortingsrepresentant for Rødt. Men han vil likevel gi dem en sjanse.
Vil stramme inn kjønnsbehandling for barn
Norske helsemyndigheter vil stramme inn kjønnsbehandling for barn. De mener behandlingen faller inn under definisjonen «utprøvende behandling».
Mann døde etter å ha tent på seg selv utenfor Trump-rettssak
USA: Mannen som satte fyr på seg selv utenfor rettslokalet i New York der saken mot Donald Trump pågår, har dødd av skadene.
Då forelskinga gjekk over, fekk pastoren sjølv trøbbel. No får millionar vite det han lærte
Snart er «Kjærlighetens fem språk» utsolgt frå forlaget – igjen. Dette er historia om korleis ein ung baptistpastor, i det kranglete ekteskapet sitt, fekk ei åpenbaring – og korleis lærdommen har nådd ut til millionar.
Hegstad ønsker å endre måten biskoper blir utnevnt på
DEN NORSKE KIRKE: Den nyvalgte lederen i Kirkerådet, Harald Hegstad, ønsker direkte bispe-valg, og jobber for at Oslo-biskopen blir den siste utnevnelsen som skjer med dagens ordning.
Hjartespråk i lovsongen
LOVSONG: Gud kjem nok ikkje til å vri seg i uhyggje om nokon lovsyng Han på engelsk.
Vestre skrøt av Kjerkol: – Store resultater skapt på din vakt
Den nye helse- og omsorgsministeren Jan Christian Vestre (Ap) hyllet sin forgjenger Ingvild Kjerkol (Ap) under nøkkeloverrekkelsen fredag kveld.
– Jeg var et vrak, erkjenner Norges sprekeste prest
VENDEPUNKT: Det er den årstiden hvor «alle» løper. Men presten Cato Thunes løper mer. Mye mer.
Demp deg, dame
Kan neste generasjon kvinner få bruke sin egen stemme?
Rokering og nytt fjes i Støres nye regjering
Støre har igjen stokket om på statsrådene sine. Ingvild Kjerkol ble fredag takket av som helseminister, som førte til at to statsråder byttet jobb og en ny kom inn.